Over Dier en Park

De vereniging Dier en Park bestaat uit 15 kleinere dierenparken verspreid over heel Nederland. Bij aankomst wordt je begroet door bevlogen eigenaren en hun enthousiaste personeel. Zij zorgen voor een gezellig en leerzaam dagje uit bij jou om de hoek... en dat ook nog voor een betaalbare prijs.

Kom bijvoorbeeld lekker griezelen bij onze harige vogelspinnen en grote slangen of zie een enorme arend vliegen bij een roofvogelshow. Geniet van kleurige vlinders en wandel langs wijze uilen, lieve geitjes en stoere tijgers. En heb je al eens een boommiereneter gezien?

Een belangrijk speerpunt van de vereniging is het bieden van ‘aanschouwelijk onderwijs’. De liefde voor de natuur brengen we over op onze bezoekers, door de natuur letterlijk heel dichtbij te brengen. De pootjes van een miljoenpoot over je hand voelen kriebelen, een slangenhuid aanraken of zelfs ruiken aan dierenpoep, het kan je in de tuinen van Dier en Park zo maar gebeuren!


Wist u dat de leden zich ook inzetten om de natuur te behouden en te beschermen? Zo worden via Stichting Leeuw de opgevangen tijgers teruggeplaatst in de natuur en helpt Kasteelpark Born mee met het behoud van het Mergellandschaap.

Even uitgekeken bij dieren? Dan is het tijd om lekker te ravotten in de speeltuin of te pootjebaden in een avontuurlijke speelbeek. Je vindt bij ons voor ieder wat wil(d)s!

Kortom, een dagje uit naar één van de Dier en Park tuinen is plezier, verwondering en beleving voor jong en oud! Kom je ook op bezoek?


Nieuws

Nieuws

Lees onze nieuwsartikelen...


Geschiedenis

Lees hier meer over de geschiedenis van Dier en Park.


Missie

Wat is de missie van Dier en Park?


Bestuur

Wie zit er momenteel in ons bestuur?Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter