Nieuw entreegebouw BestZoo wordt een ware beleving!

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van BestZOO.

De entree van BestZOO zal worden verplaatst naar de andere zijde van het dierenpark en wordt de verbinding tussen de bestaande dierentuin en de uitbreiding. De huidige entree aan de Broekdijk komt dan te vervallen.

Via een talud kom je binnen op de eerste verdieping van het entreegebouw. Kies je er echter voor om door te lopen voor een wandeling door Het Groene Woud, dan loop je via een tunnel onder het Entreegebouw door. Eenmaal binnen kom je bij de kaartverkoop/infobalie, souvenirwinkel en het educatieplein. Hier worden natuurfilms getoond en is ruimte voor speciale activiteiten. Ook het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping. Je eet hier zij aan zij met de giraffen die hier hun binnen- en buitenverblijf hebben. Op de begane grond komen o.a. dierenverblijven, werkplaats, personeelsruimten, opslag en voerkeuken.
Zo is ook in de winter een leuk uitstapje naar de BestZOO verzekerd! Het entreegebouw zal in fasen in gebruik worden genomen. Voor 2022 is er een vlindertuin gepland. Ook in het dierenpark zelf zullen er nieuwe dieren en dierenverblijven bijkomen.


Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter