Berkenhof Tropical Zoo

Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden... wauw, dat moet wel spannend zijn! Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst?

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn de dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en wandelende takken. Van toekans tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

En laten we ook de tropische vlinders niet vergeten. Deze vliegende juweeltjes fladderen rond op zoek naar nectar in de vele bloemen. Met wat goed speurwerk vallen er zelfs honderden eitjes, rupsen en poppen tussen de bladeren te ontdekken.


Ga ondergronds in de fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino's.
 Brrrrr wat een reusachtige griezels moeten er vroeger rondgelopen hebben. Als je verder loopt, kom je ineens tussen reusachtige dino’s terecht. Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. Grrrrrrrrr...

Kidsjungle en Buitenspeelbos

De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kidsjungle en het Buitenspeelbos. Twee prachtige natuurspeelomgevingen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spetteren, kliederen met zand en nog veel meer. De kinderen wanen zich echt Indiana Jones voor één dag. Tip! Schone kleren en een handdoek zijn een goed idee.

Natuurschool

Leer meer in Berkenhof' Natuurschool en ontpop je tot een echte dierenkenner!
Na een leerzame uitleg over verschillende dieren, mag je zelfs nog een dier vasthouden.

Restaurant

In Berkenhof Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van je spannende jungle avonturen.

Meer informatie


Foto's


Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter