DoeZoo

De natuur saai? Dan ben jij nog nooit in DoeZoo geweest! Want in de DoeZoo wordt de natuur een spannende belevenis. Bij DoeZoo draait het om doen!

Al je zintuigen komen in het park volop aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Een slang om je nek... Een stinkdier aaien... En natuurlijk een kikker kussen! Dat is wel even wat anders dan plaatjes aan de wand van een museum.

Duik in de wondere wereld van het insect in DoeZoo Insektenwereld. Spelenderwijs maak je kennis met deze dieren en ontdek je welke plaats de diverse insecten in de kringloop innemen. Je komt er niet alleen insecten tegen, maar ook dieren en planten die insecten eten zoals hagedissen, neusberen, kikkers, spinnen en slangen.

DoeZoo organiseert veel kinderactiviteiten. In de expositieruimte is een boeiende videopresentatie te zien. Er is een uilenpad en je kunt er stinkdieren kijken (en ruiken?). En wat is eigenlijk het verschil tussen bijen en hommels? Hoe leven zij? Zet net als sommige insecten de ogen op stokjes en je vindt de antwoorden in Insektenwereld. Wie graag wil horen hoe het zit, volgt de rondleiding.

Meer informatie


Foto's


Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter