Faunapark Flakkee

Faunapark Flakkee is gelegen in de Duivenwaardsepolder aan de Duivenwaardsedijk 22 in Nieuwe Tonge. Hier ontdekt u dieren die niet in elke dierentuin te bewonderen zijn! Zoals bijvoorbeeld de hutia’s, de bobakmarmotten en tayra’s. Faunapark Flakkee is zelfs het enige park in de Benelux met de moeraskat in de dierencollectie.

U wordt verwelkomt door stokstaartjes, uilen bekijken u vanuit de hoogte en de ara’s hoort u al van verre roepen. Geniet van de mooie tuin terwijl u langs de actieve neusberen loopt, de acrobatische toeren van de tayra’s bewondert of de eerste zwemles van de capibara ’s ziet. Op de kinderboerderij loopt u tussen geitjes, ezels en prachtige pauwen.

Faunapak Flakkee heeft grotendeels verharde paden waardoor het ook geschikt is voor de minder valide bezoeker. Het park is overzichtelijk en de dieren zijn van heel dichtbij te zien. Dit maakt Faunapark Flakkee een leuk dagje uit voor jong en oud. Na alle opgedane indrukken kunt u de dag afsluiten met een hapje en een drankje op het gezellige terras terwijl de kinderen nog in de speeltuin kunnen ravotten of zich kunnen vermaken op de 18 holes midgetgolfbaan.

Faunapark Flakkee

Meer informatie


Foto's


Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter