Hof van Eckberge

Hof van Eckberge uit Eibergen: Belevingspark, dierentuin en restaurant. In de ECKspeditie maak je via het belevingspad kennis met de dieren, zoals nandoes, alpaca's, prairiehondjes en kalkoenen. Ook is er sinds deze zomer een kinderboerderij met dwerggeitjes, zijdehoenders en Ouessantschaapje. Ook kun je er heerlijk spelen. Voor elk wat wils!

Belevingspark

In ons 25.000m² grote belevingspark kun je binnen urenlang spelen op glijbanen en trampolines, dwalen door het doolhof en bouwen met grote legoblokken. Buiten kun je schommelen, springen op de airtrampoline of spelen met water. De sportievere bezoekers gaan de strijd met elkaar aan bij het lasergamen of op de bowlingbaan (rolstoeltoegankelijk). Wil je even tot rust komen, ontspan je dan in onze snoezelruimte.

Dierentuin

Ontdek de dieren in ons park en ga op ECKspeditie! Het belevingspad leidt u door ons 25.000m2 groot en ruim aangelegd park. Maak kennis met onder meer wallaby's, stekelvarkens en prairiehondjes. Op de kinderboerderij kun je dwerggeitjes, zijdehoenders en Ouessantschaapjes aaien.

Restaurant

Geniet van heerlijke All Inclusive arrangementen, lunchgerechten of plateservice. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart.

Meer informatie


Foto's


Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter