Kasteelpark Born

Kom op bezoek bij het gezelligste dierenpark van Limburg!

De trompetzwanen begroeten iedere bezoeker met trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. Geniet van de natuur en loop langs grote kamelen, wijze uilen, stoere lynxen, speelse neusberen en ondeugende apen. In de grote doorloopvolière vliegen bontgekleurde papegaai-achtigen om je heen en in de grachten zwemmen vele zwanen, ganzen en eenden.

Bij een aantal verblijven wordt de voedertijd aangegeven. Als de verzorger de dieren voert geeft hij informatie over het dier. Verder kun je op de grote kinderboerderij geiten en schapen aaien.

Breng ook een bezoek aan het Kriebelhuis en krijg kippenvel van de harige vogelspinnen, verwonder je over de vele soorten wandelende takken en maak kennis met de grote leguanen.

Even uitgekeken? Midden in het park is een grote speeltuin. De speeltuin ligt naast het terras, zodat de (groot)ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen, springen op de air trampoline of spelen in het zand. Kortom: voor iedereen wat wil(d)s!

Meer informatie


Foto's


Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter