Plaswijckpark

In familiepark Plaswijckpark kan het hele gezin zich met gemak een dag vermaken in de verschillende wijcken met ieder een eigen thema.

Speelwijck
Wedden dat je nog nooit zoveel leuke speeltuinen bij elkaar hebt gezien? In SPEELWIJCK raak je nooit uitgespeeld. Ga je meteen de zee op in de Havenspeeltuin? Of toch eerst aan de touwen slingeren in de Apenspeeltuin? Of als een echte automobilist rondrijden in de Verkeerstuin... Er is zo veel te doen!

Breng ook een bezoek aan Het Huis in de Heuvel. Lekker trampoline springen op de bedden in de slaapkamer, met badschuim spuiten in de badkamer of klauteren door geheime tunnels en gangen.

Dierenwijck
Ontmoet in Dierenwijck de dierentuin van Plaswijckpark. Ze willen jou graag leren kennen! Dus kom gekke bekken trekken met de apen en bespied de roofdieren. In de Troetelweide maak je bokkensprongen met de geiten. De dieren komen van over de hele wereld, maar vooral uit Europa. In DIERENWIJCK kom je alles over ze te weten!

Wandelwijck
Wil je even uitrusten van het spelen? Of zoek je een mooie plek om tussen de middag te picknicken? Dan moet je in WANDELWIJCK zijn. In het Rosarium bijvoorbeeld - een rozentuin met meer dan 40 soorten rozen! Of wat dacht je van de Engelse Tuin met zijn mooie fonteinen? In de Picknickweide heb je alle ruimte om lekker in het gras te liggen.

Meer informatie


Foto's


Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter