Wonderwereld Ter Apel

In Ter Apel in één van de laatste stukjes oerbos van Nederland, ligt het sfeervolle park Wonderwereld. Bijzondere dieren, fabelwezens en lekker spelen gaan er hand in hand. Ontdek, beleef, bewonder!

Zodra je Wonderwereld binnengaat, kom je in een andere wereld. Zin in een selfie met Greurt, de vriendelijke Groninger reus? Geen probleem. Even verderop is het Natuur Ontdekcentrum. Weet jij welke dieren daar allemaal staan? Je mag ze nog aanraken ook. En weet jij hoe een fossiel ontstaat? Ontdek het allemaal in het Natuur-Ontdekcentrum.

Tijd om de drakengrot binnen te gaan, een sprookjeswereld vol fabelwezens. Tenminste, als je durft. Eenmaal weer buiten kun je even lekker spelen. Dat vreemde kasteel is de uilenburcht. Hier zijn tientallen bijzondere uilen te bewonderen. Van de kleine konijnuil tot de enorme oehoe. En natuurlijk de bekende hagelwitte sneeuwuil.

Onze subtropische kas is een paradijs voor vogels. Je hoort ze letterlijk overal. Ga rustig even zitten en je zult er ook steeds meer zien. En bij de vrolijke families ringstaartmaki’s, vari’s en klauwaapjes valt altijd wat te beleven.

In het sfeervolle Jungle-café kun je even bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. Tip: Wonderwereld is ook ideaal voor verjaardagspartijtjes en schoolreisjes. Kortom: ontdek, beleef, bewonder!

Meer informatie


Foto's


Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Bezoek Dier en Park ook op:

Facebook Twitter